17.5.2017

Laskurahoitus

Tarjoamme yrityksille ja yksityisille rahoitusta. Rahoituksessa tarvitaan vakuudet tai pantattava saatava. Myös jo pantattuihin asunto-osakkeisiin saatava lisäpantti käy vakuudeksi. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin teemme tarjouksen.

Selvitämme yrityksellenne sopivimman rahoitusmallin, jossa olennaisena osana on julkisen rahoituksen hakeminen. Autamme laajan yhteistyöverkostomme avulla hankkimaan tarvittavan rahoituksen kasvu – ja/tai kansainvälistymiselle.

Tahdomme omalta osaltamme olla auttamassa suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään ratkaisemalla rahoituksesta johtuvia pullonkauloja.

Julkinen rahoitus

Kokonaisrahoituksen hankinnassa olennaisena osana on julkisen rahoituksen hakeminen. Rahoituskokonaisuus voidaan toteuttaa osin (noin 50%) julkisella avustuksella, jota yrityksen ei tarvitse maksaa takaisin.

Yrityksenne ei tarvitse perehtyä esimerkiksi julkisen rahoituksen eri lähteisiin tai käydä yksityisten rahoittajien kanssa rahoitusneuvotteluja, vaan suunnittelemme rahoituskokonaisuuden puolestanne.

Vaativat rahoitusjärjestelyt ja listautumisjärjestelyt

Meillä on kokemusta myös vaativista rahoitusjärjestelyistä, sekä olemme osallistuneet mm. listautumisjärjestelyihin ja tavoitteena on toimia ankkurisijoittajana listautumisanneissa.

Sitoudumme asiakkaan menestymiseen

Tarjoamme rahoitusta ja projektin suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä palveluita mielellään ostamalla tietyn osuuden yhtiöstä, jolloin sitoudumme yrityksen menestymiseen hyvin vahvasti ja varmistamme yhteisen edun ja tavoitteiden toteutumisen. Toteutamme tämän esimerkiksi vaihtovelkakirjalainalla.

Voit kysyä kaikista rahoituspalveluistamme lisää asiakaspalvelu@asiakasturva.fi tai 045 1125015.